Διαγωνισμός – Εξπρές για τα Λουτρά των Μεθάνων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της νέας ιστοσελίδας που αφορά τα Μέθανα http://mymethana.e-typos.com, αντιπροσωπεία του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων επισκέφθηκε εχθές το πρωί την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου όπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επεσήμανε:

1. Είναι τελεσίδικη η απόφαση για την αποβολή της εταιρίας που διαχειριζόταν από το 2003 τις τρεις Λουτροπηγές του ΕΟΤ στα Μέθανα.

2. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη για τον διαγωνισμό – εξπρές. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα σε 20 ημέρες θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός για την προσέλκυση νέων επενδυτών.

3. Αν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος, τότε στις αρχές Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί με κλιμάκιο της ΕΤΑΔ στα Μέθανα προκειμένου να προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης για την ανεύρεση λύσης. Στη σύσκεψη αυτή οι φορείς της περιοχής θα πρέπει να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον του Λουτροπηγών.

4. Η σύσκεψη θα ασχοληθεί με την προοπτική των Λουτρών, του κέντρου Νησάκι, των αποδυτηρίων στην πλαζ και την Μαρίνα.

Метки: , , , , , ,

Short URL: http://www.marinews.com.gr/?p=5725

Posted by on Ιούν 29 2017. Filed under ΝΕΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed