Μηχανική βλάβη επιαβατικού οχηματαγωγού πλοίου στον Πειραιά

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες χθες, το V.T.S. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ» Ν. Π. 10631, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αίγινα για Πειραιά με 457 επιβάτες, ότι ενώ το πλοίο έπλεε κοντά στην είσοδο του κεντρικού λιμένα Πειραιά παρουσιάστηκε βλάβη στις τρεις (03) ηλεκτρομηχανές του πλοίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τα Ρ/Κ πλοία «ARMADORES ΙΙ» και «ΗΦΑΙΣΤΟΣ Ι», τα οποία ρυμούλκησαν και πρόσδεσαν με ασφάλεια το »ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ» στο λιμάνι του Πειραιά.

Από τη Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του ανωτέρω πλοίο, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Метки: , , , , ,

Short URL: http://www.marinews.com.gr/?p=5719

Posted by on Ιούλ 2 2017. Filed under ΝΕΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed